RING OSS - 026-222 92 76

Ventilation Gävleborg

RING OSS - 026-222 92 76

Om oss

Proffs på ventilation i Gävleborg

Skorstensfejarna Sandviken Hofors Ockelbo AB tillhör koncernen Sovent Group. Vi har en bred kompetens och flera års erfarenhet av alla de tjänster vi utför, bland annat inom ventilation i Gävleborg. Behöver du experthjälp när det gäller ventilation och luftflöden ska du anlita oss! Vi gör jobb inom ventilation i Gävleborg och hela regionen.

Sotning och ventilation i Gävleborg

Som vårt namn antyder bär vi på en tradition som sotare och utför sotningar och brandskyddskontroller. Men vi erbjuder så mycket mer än så, vi är även experter på ventilation och luftflöden och kan vi hjälpa dig att optimera din inomhusmiljö!

Kontakta oss om du funderar på att byta eller installera ventilation i Gävleborg! Vi ser till att hitta en lösning som uppfyller just dina önskemål och behov, och vi tar jobb i hela regionen och i alla städer om du behöver jobb inom ventilation i Sandviken, Hofors, Ockelbo och Gävle.

Vi kan också hjälpa dig att minska din energiförbrukning, installera en ny ventilation i Gävleborg, rengöra ventilationskanaler och se till att den befintliga ventilationen fungerar på bästa sätt. Vi levererar alla våra tjänster utifrån kundens behov och med kortast möjliga inställelsetid.

Vi erbjuder bland annat:

  • Ventilationsinstallation.
  • Ventilations­rengöring.
  • Rengöring av luftvärmepumpar.
  • OVK-besiktning.
  • Energideklaration.
  • Brandskyddskontroll.
  • Sotning.

Ett av våra uppdrag är att sköta sotning och brandskyddskontroll för alla byggnader i Sandvikens och Hofors kommuner.

Bär på stolt yrkestradition

Vår gedigna kunskap om luftflöden och ventilation i Gävleborg garanterar att du kan känna dig trygg när du anlitar oss – oavsett om det handlar om en ny ventilationsinstallation, rengöring av befintlig ventilation i Gävleborg eller optimering av din ventilation i Gävleborg!

Eftersom vi är stolta över vår bakgrund inom sotaryrket bär vi fortfarande traditionella svarta sotarkläder och ett bälte med riksvapnet i guld, rött och blått på spännet. Vi är i dag den enda yrkesgrupp förutom polisen som får bära riksvapnet. Det bestämde drottning Kristina efter den stora branden på slottet Tre Kronor i Stockholm, 1697.

 Optimerar ventilation i Gävleborg     Säker ventilation i Gävleborg